ANTALYA / MURATPAŞA - Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

"Denizim Temiz ve Evde Eğitim YKS'ye Hazırlanmak" etkinliklerine başlıyoruz. Ayrıntılı bilgiyi danışman öğretmenlerinizden alabilirsiniz.

2024 BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2, DÖNEM SINIF DERS PROGRAMI

HEDEF YKS 2024

2024 YKS Hazırlık Çalışmalarında Öğrencilerimizin Yanındayız

Şehit Muhammet Oğuz Kılınç AİHL Olarak Okulumuz Öğrencilerine YKS Yolculuklarında Tüm İmkanlarımızla Destek Vermekteyiz.

Bu Destekler Kapsamında Öğretmen, Öğrenci ve Ailelere Yönelik "HEDEF YKS 2024 Programı " Tanıtım Çalışmaları Yaptık,

Mezun Öğrencilerimizle Tecrübe Paylaşımı Niyetiyle Buluşturma Çalışmaları Yaptık,

Yıl Boyunca Yapmaya Devam Edeceğiz.

Rehberlik Çalışmaları Kapsamında Motivasyon Seminerleri Vermekteyiz,

Uzman Eğitimcilerle Sınav Sistemi Tanıtım Çalışmaları Yapmaktayız,

Haftalık Düzenli Deneme Sınavları Düzenlemekteyiz,

Öğrencilerimizin İstekleri Doğrultusunda Günden Güne Fiziki Ortamlarımızı İyileştirmekteyiz,

Tüm Öğrencilerimize Akademik Danışman (Koçluk)Sistemi ile Rehberlik Yapmaktayız,

Ders Müfredatımızı TYT-AYT Mantığı ile İşlemekteyiz.

İleriki Süreçte Bu Çalışmalarımızı Bir Adım Daha İleri Götürerek Öğretmenlerimizle Etüt Çalışmalarına Başlayacağız.          Sefer Bizden Zafer Allah'tan Şiarıyla Öğrencilerimizi Hedeflerine Ulaştırmada Vargücümüzle Çalışmaktayız.

Ock

Rehber Öğretmenimiz Yasemin Zariç tarafından Milli Savunma Üniversitesi hakkında tanıtım semineri yapıldı.

Ock

HEDEF YKS Etkili Ders Çalışma Yöntemleri hakkında Rehber Öğretmenimiz Yasemin Zariç tarafından 11. ve 12.sınıf öğrencilerimiz bilgilendirildi. Rehber öğretmenimiz  Yasemin Zariç tarafından 11.  sınıf öğrencilerimize Üniversite Hazırlık Programıyla bilgilendirme yaptı.

Ock

Kariyerime Bir Adım... Okulumuzda "Kariyer Günleri Etkinliği" kapsamında Hukukçu Ahmet Uğur Altıntaş ile öğrencilerimizi buluşturduk.

Ock

HEDEF YKS projesi kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik 22/01/2024-02/02/2024 tarihleri arasında ara tatil kampı düzenlenecektir.

Şbt

Velilere Hedef YKS 2024 Üniversite hazırlık programı velilerimize tanıtıldı. Yola ilk adımı atmış olduk.

Mrt

11. ve 12. sınıf öğretmenlerimize HEDEF YKS Öğretmen Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında uygulanacak olan okulumuz Zaman Tablosu aşağıdaki gibidir.

Mrt

HEDEF YKS Etkili Ders Çalışma Yöntemleri hakkında Rehber Öğretmenimiz Yasemin Zariç tarafından 11. ve 12.sınıf öğrencilerimiz bilgilendirildi. Rehber öğretmenimiz  Yasemin Zariç tarafından 11.  sınıf öğrencilerimize Üniversite Hazırlık Programıyla bilgilendirme yaptı.

Hedef YKS Afiş